Afbeelding-financien-en-hypotheek

Wijzigt je situatie?

Kijk naar wat financieel wél kan, vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Budgetcoach

Obvion vindt dat je elkaar moet helpen. Ook als het even tegen zit. Als je bijvoorbeeld door een echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid tijdelijk in financiële problemen komt. Een budgetcoach kan helpen om weer grip op en overzicht in je inkomsten en uitgaven te krijgen.

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach helpt je om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken. Obvion werkt samen met de onafhankelijke partij Budgetcoach.nl. Schakelt Obvion een budgetcoach voor je in? Dan is dit dus een deskundige medewerker van Budgetcoach.nl.

Een budgetcoach heeft niet alle antwoorden. Maar hij stelt je wel de juiste vragen. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis en met jouw toestemming inventariseert hij je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. De uitkomsten van dit gesprek worden verwerkt in een budgetplan.

Mogelijkheden budgetcoach

Een budgetcoach verlost je niet van al je financiële zorgen, maar met je eigen budgetplan:

  • heb je een beter overzicht van en meer grip op je inkomsten en uitgaven
  • krijg je een beter financieel inzicht
  • kun je, indien mogelijk, je schulden beperken en je woning behouden

Bij tijdelijke financiële tegenslag kun je op ons rekenen. Daarom biedt Obvion een budgetcoach kosteloos aan. Je moet wel aan enkele voorwaarden voldoen:

Voorwaarden

De budgetcoach kan helpen als je in financiële problemen dreigt te raken. Bijvoorbeeld door werkloosheid/ arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding. Daarbij zijn je volledige medewerking en het gezamenlijk zoeken naar een passende oplossing de voornaamste uitgangspunten. Obvion bekijkt je aanvraag. En beoordeelt vervolgens of een budgetcoach voor jou kan worden ingezet. Zo ja, dan krijg je van ons bericht. En kun je contact opnemen met Budgetcoach.nl voor het maken van een afspraak. Na het bezoek ontvangt Obvion een rapport. Dit rapport wordt met jou besproken.

Aanvragen

Ben je klant van Obvion en denk je na het lezen van deze informatie dat een budgetcoach iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met ons op via hulpbijbetalen@obvion.nl. Dan bespreken we je opties. Je kunt de budgetcoach ook via je adviseur aanvragen. Obvion biedt meer diensten bij tijdelijke betalingsproblemen. Zoals Obvion Tijdelijke Verhuur of de Jobcoach.

Vind een adviseur in de buurt