Afbeelding-financien-en-hypotheek

Wijzigt je situatie?

Kijk naar wat financieel wél kan, vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Jobcoach

Ben je ongewild werkloos? Wil het vinden van een nieuwe baan niet lukken en heb je hierdoor financieel minder ruimte om je hypotheek te betalen? Dan kan het Jobcoach programma voor jou als klant misschien wel een hulpmiddel zijn. Ontdek wat de Jobcoach inhoudt en meld je aan!

Wat is het Jobcoach programma?

Het Jobcoach programma is erop gericht je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Je krijgt tijdens het programma een persoonlijke begeleiding. Het programma bestaat uit diverse gesprekken, workshops en individuele coaching en is in 3 fasen verdeeld:

  • Coaching - De eerste drie maanden ontdek je waar je talenten liggen. Je krijgt feedback op je CV en op je eventuele sollicitatiebrief.
  • Op zoek naar werk - De volgende drie maanden helpt een coach bij het zoeken naar werk.
  • Doorlopende ondersteuning - Onbeperkt toegang tot het e-portfolio ’RightEverywhere’ en support van de Career Coach Helpdesk.

We bieden je dit aan in samenwerking met Right Management, onderdeel van ManpowerGroup. In deze brochure vind je meer informatie over de inhoud van het programma.

Waarom deelnemen?

  • Deelnemers aan dit programma geven aan dat zij energie en zelfvertrouwen hebben gekregen.
  • Obvion helpt je graag vooruit door het vergroten van je kansen op de arbeidsmarkt met behulp van dit programma.

Enkele voorwaarden

  • Je hebt je baan ongewild verloren of gaat je baan ongewild verliezen.
  • Je bent sterk gemotiveerd om het Jobcoach programma te doorlopen.
  • Je hebt een hypotheek bij Obvion.

Hoe meld je je aan?

Ben je klant van Obvion en denk je na het lezen van deze informatie dat het Jobcoach programma iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met ons op via preventieteam@obvion.nl. We kijken dan samen of het Jobcoach programma bij jou past.

Past het programma bij jouw verwachtingen en behoeftes? Dan krijg je van ons een aanmeldlink voor Right Management en geven we je informatie over de te volgen stappen. Het programma is voor jou als klant van Obvion kosteloos.

LEESTIP!
Lees meer over onze andere diensten bij betalingsproblemen zoals Tijdelijke Verhuur of de Budgetplanner.