Carrière switch

Carrière switch

Lees hoe verschillende collega's bij Obvion een doorgroei maakten

Van medewerker Beheer, naar Ketenexpert tot Business Consultant

Een carrière switch die écht voelt als opnieuw beginnen. Na het afronden van de opleiding Bedrijfseconomie ben ik in augustus 2019 bij Obvion gestart. Mijn eerste werkgever in de financiële sector na het afronden van mijn studie. Ik ben gestart binnen het cluster Verzekeringen, waarna ik al snel mijn werkgebied uitbreidde richting het cluster Omzettingen. In 2021 heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar allround medewerker binnen team Overflow & Herstel. Vanuit deze functie kreeg ik een completer beeld van de afdeling Beheer en mijn interesse in de functie van Ketenexpert was dan ook snel gewekt. In april 2022 maakte ik de overstap naar deze functie. Een functie die ervoor zorgde dat ik in contact kwam met collega’s/afdelingen die ik tot dat moment nooit gesproken had, een functie waarin ik kennismaakte met het Agile/projectmatig werken binnen Obvion. Mijn interesse naar een rol als Business Consultant was gewekt!

Waarom de overstap naar de functie Business Consultant?

Ondanks dat ik mij erg op mijn plek voelde binnen de afdeling Beheer, wilde ik onderzoeken in welke richting ik een vervolgstap zou willen maken. Ik voerde oriënterende gesprekken met mijn teamleider, HR en collega’s van andere afdelingen. En daar was het moment: dé vacature voor junior Business Consultant. Ondanks mijn ‘korte’ loopbaan binnen Obvion waagde ik de sprong in het diepe. Een sprong waar ik nog steeds geen moment spijt van heb. Per 1 januari van dit jaar ben ik gestart als Business Consultant binnen het ‘warme bad’ dat Team Product heet. Vanuit mijn nieuwe rol ga ik mij volledig focussen op de initiatieven en projecten die op mijn pad gaan komen. Een rol waarin ik mezelf de komende jaren, op zowel zakelijk- als persoonlijk vlak, verder wil ontwikkelen. Een rol waar ik nóg meer kan gaan ontdekken wat mijn persoonlijke drijfveren zijn. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van mijn opgedane kennis en ervaring vanuit de afdeling Beheer.

Obvion en doorgroeien!

Mijn eerste 4,5 jaar binnen Obvion betitel ik zelf geregeld als dynamisch. Een periode waarin ik met veel plezier mijn werk uitvoer en gave stappen heb mogen zetten. Stappen die mij op persoonlijk en zakelijk vlak veel hebben gebracht. Ik heb Obvion ervaren als een werkgever die luistert, stimuleert én beloond. Twijfel jij over hoe jou verdere toekomst uitziet? Ik deel mijn verhaal graag met jou in een persoonlijk gesprek. Wellicht geef ik jou het zetje om toch die sprong in het diepe te wagen…