Afbeelding-daarom-digitaliseren

Daarom digitaal

Onze post gaat zo veel mogelijk digitaal. Waarom? Lees het hier!

Daarom digitaliseren

Duurzaamheid heeft focus bij Obvion. En precies daarom werken we steeds aan nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening nóg duurzamer te maken. Onze brieven zo veel mogelijk digitaliseren, is daar een goed voorbeeld van.

Digitale post; Zo werkt het!

Heel simpel eigenlijk. Zodra er digitale post is, ontvangt u een e-mail van ons. Zo bent u direct op de hoogte dat er een brief voor u klaarstaat in uw persoonlijke omgeving op MijnObvion.

Voordelen voor u

  • Nooit meer post kwijt
  • Vertrouwelijke informatie veilig opgeslagen in uw persoonlijke omgeving
  • Alle informatie over uw hypotheek overzichtelijk op één plek
Afbeelding-MijnObvion-inloggen

Nieuw e-mailadres? Pas dit direct aan in MijnObvion!

Inloggen maar!

Maximaal besparen

We zijn blij dat de meeste klanten onze post digitaal openen. Hiermee besparen we op jaarbasis meer dan 1.000.000 vellen papier. En daar zijn we ontzettend blij mee! Stelt u zich eens voor; dat is maar liefst meer dan 10 voetbalvelden met papier.

15 vragen over digitale post

We selecteerden enkele veelgestelde vragen over (wat) het digitaliseren van onze post (voor u betekent):

Ontvangt u onze brieven op dit moment per post? En wilt u dit zo houden? Dan hoeft u niets te doen.

Ontvangt u onze brieven op dit moment (gedeeltelijk) digitaal en wilt u dit aanpassen? Dan kunt uw ‘contactvoorkeur’ aan ons doorgeven in MijnObvion. Hoe?
- Ga naar MijnObvion
- Ga naar Ingelogd (rechts bovenin het scherm)
- Ga naar Mijn account
- Scroll naar beneden
- Selecteer post
Wij verwerken uw keuze binnen maximaal 4 weken.

Let op! Heeft u een Obvion Woon Hypotheek? Dan kan het zijn dat wij in de toekomst (verzend- en administratie)kosten in rekening brengen voor de verzending van brieven. In de algemene voorwaarden van deze hypotheken staat dat wij ernaar streven om onze informatie zoveel mogelijk digitaal met u te delen. Uiteraard informeren wij u hier vooraf en tijdig over. Zodat u uw keuze op dat moment eventueel nog kunt aanpassen.

De overgang naar digitale post gaat in fases. Hierdoor kan het voorkomen dat u nog een enkele brief van ons per post ontvangt. Ook zijn er enkele brieven die wij op basis van de inhoud per post (moeten) blijven aanbieden. Bijvoorbeeld wanneer de maandelijkse incasso niet gelukt is.

Wij versturen uw post naar het bij ons bekende e-mailadres zodra er een bericht voor u klaarstaat in MijnObvion. Tenminste, als uw contactvoorkeur op digitaal staat én er een e-mailadres bij ons bekend is.

Wijzigt uw e-mailadres? Dan vragen u om dat aan ons door te geven via MijnObvion.

Kunnen wij uw post niet versturen omdat uw e-mailadres inactief is? Dan ontvangt u uw brieven alsnog per post.

U kunt uw e-mailadres wijzigen via MijnObvion > Mijn gegevens > e-mailadres wijzigen.

Als wij over een e-mailadres beschikken van u én uw partner, ontvangt u beiden een e-mail als er een nieuw bericht voor u klaar staat. U kunt een tweede e-mailadres doorgeven door het MijnObvion account van uw partner te activeren.

In MijnObvion kunt u uw ‘contactvoorkeur’ aan ons doorgeven. Log in en ga naar ‘Mijn gegevens’. Hier kunt u uw (contact)voorkeur voor post aan ons doorgeven. 

Let op! Het kan zijn dat wij in de toekomst kosten in rekening brengen voor de verzending van brieven. In de algemene voorwaarden van uw Woon Hypotheek staat dat wij ernaar streven om onze informatie zoveel mogelijk digitaal met u te delen. Uiteraard informeren wij u hier vooraf en tijdig over. Zodat u uw keuze op dat moment eventueel nog kunt aanpassen.

Kiest u voor digitale post? Dan ontvangt u in principe alle brieven digitaal. Het is niet mogelijk om een selectie aan ons door te geven. Toch kan het zijn dat u soms nog een brief per post van ons ontvangt. Er zijn enkele brieven die wij op basis van de inhoud per post (moeten) blijven aanbieden. Bijvoorbeeld wanneer de maandelijkse incasso niet gelukt is.

MijnObvion is een beveiligde persoonlijke pagina waarop u uw hypotheekgegevens online kunt bekijken en wijzigen. U kunt pas inloggen na zorgvuldige identificatie.

Uiteraard streven we ernaar om álle brieven digitaal aan te bieden. Er zijn enkele brieven die wij op basis van de inhoud per post (moeten) blijven aanbieden. Bijvoorbeeld wanneer de maandelijkse incasso niet gelukt is.

Jazeker, u kunt uw voorkeur wijzigen wanneer het u uit komt via MijnObvion.

Het verzenden van uw persoonlijke post per e-mail is minder betrouwbaar en veilig. Daarom kiezen wij ervoor om uw post steeds op dezelfde plek klaar te zetten in MijnObvion.

Na het inloggen, vindt u uw brieven bij ‘Documenten’.

Op dit moment brengen wij geen kosten in rekening voor de verzending van brieven per post. Het kan zijn dat dit in de toekomst verandert voor klanten met een Obvion Woon Hypotheek. In de algemene voorwaarden van deze hypotheken staat dat wij ernaar streven om onze informatie zoveel mogelijk digitaal te delen. Uiteraard informeren wij deze klanten hier vooraf en tijdig over.

Checken welke hypotheek u heeft? In MijnObvion kunt u zien welk type hypotheek u heeft, bijvoorbeeld een Compact, Basis, ABP of Obvion Hypotheek.

Ja, u kunt de brieven in MijnObvion downloaden en opslaan op uw eigen computer of afdrukken.

U ontvangt op het bij ons bekende e-mailadres een e-mail zodra er een bericht voor u klaarstaat en uw voorkeur ‘digitaal’ is. Het kan voorkomen dat deze e-mail niet aankomt. Bijvoorbeeld omdat:

- Het mailadres ongeldig is;
- uw mailbox vol is;
- uw mailserver is tijdelijk niet bereikbaar;
- het e-mailbericht  in uw spambox komt;

Wilt u voorkomen dat ons bericht in uw spambox terecht komt? Voeg ons e-mailadres 'obvionnieuwsbrief@obvion.nl' toe aan uw e-mailcontactlijst. Als wij merken dat de e-mail niet bij u wordt afgeleverd, ontvangt u daarover van ons bericht (per post).