Wij zijn meedenkers in hart en nieren

Wij zijn meedenkers in hart en nieren

Zo veroveren we samen het hart van de klant

Meedenkers in hart en nieren

Dát zijn wij bij Obvion. Wij geloven dat een hypotheek het fundament is voor een gezonde financiële basis. Een hypotheek moet kloppen. En ook blíjven kloppen. Daarom gaan wij voor een start vanuit het hart en blijven we vinger aan de pols houden. Ook voor de starter op de woningmarkt. Hoe?

Een start(er) vanuit het hart met:

  • Met het volste vertrouwen in de onafhankelijk adviseur. Als die erin gelooft, dan denken wij mee. Een hypotheek bij ons afsluiten kan daarom alleen via een onafhankelijke adviseur. Dat doen we heel bewust, omdat wij geloven dat dit het beste is.
  • De nodige hulptroepen voor de starters op de woningmarkt, want die kunnen vaak wel een steuntje in de rug gebruiken. Denk aan de mogelijkheid voor ouders om mee te tekenen, een leen- en schenkconstructie, een perspectiefverklaring, starterslening en meer! De adviseur weet er alles vanaf en wij denken mee in oplossingen.

Bent u ....

Potentiële huizenkoper die voor het eerst een hypotheek afsluit?

Dan komt er een hoop op u af. Bekijk hier informatie over hypotheken voor starters. En zoek vervolgens een adviseur in de buurt.

Hypotheekadviseur en een starter aan uw tafel?

Alleen sámen laten we ons hart echt spreken. Voor starters zetten we daarom graag alle mogelijkheden overzichtelijk een rijtje.

Ja, laat startersmogelijkheden zien

    Wij denken met u mee!

    Neem nou onze collega én meedenker Tessa. Volgens haar zit het meedenken 'm vooral in het brainstormen met elkaar om zo ervoor te zorgen dat alle mogelijke invalshoeken onder de loep worden genomen!

    Obvion. Hypotheken vanuit het hart