Meedenkers in hart en nieren

Dát zijn wij bij Obvion. Wij geloven dat een hypotheek het fundament is voor een gezonde financiële basis. Een hypotheek moet daarom kloppen. En vooral blíjven kloppen. Daarom volgen onze hypotheken het ritme van ’t leven, waarbij we kijken naar wat er allemaal wél kan.

Zó zorgen wij voor een kloppende hypotheek:

 • Met het volste vertrouwen in de onafhankelijk adviseur. Als die erin gelooft, dan denken wij mee. Een hypotheek bij ons afsluiten kan daarom alleen via een onafhankelijke adviseur. Dat doen we heel bewust, omdat wij geloven dat dit het beste is.
 • Wij denken mee, warmhartig, vastberaden én met verstand van zaken. Wij zijn er als het nodig is. En dat stopt niet als de hypotheek rond is. Zo krijgt de adviseur van ons gereedschap om een vinger aan de pols te blijven houden. Nu en tijdens de hele looptijd.

  Huizenkoper en op zoek naar een hypotheek?

  Bekijk hier informatie over de eerste keer een huis kopen of een volgend huis kopen. En zoek een adviseur in de buurt. Klanten loggen hier in.

  Hypotheekadviseur en op zoek naar nieuwe klanten?

  Alleen sámen laten we ons hart echt spreken.

  Ja, vertel me meer

  Wij denken met u mee!

  Neem nou onze collega én meedenker Tessa. Volgens haar zit het meedenken 'm vooral in het brainstormen met elkaar om zo ervoor te zorgen dat alle mogelijke invalshoeken onder de loep worden genomen!

  Obvion. Hypotheken vanuit het hart