Coronavirus – je kunt op ons rekenen

Onzekere tijden, ongebruikelijke omstandigheden, diverse ingrijpende maatregelen om het coronavirus te lijf te gaan. Dit heeft behoorlijke impact op ons allemaal. Ook in deze ongebruikelijke tijd als gevolg van het coronavirus doen wij er alles aan om je onze gebruikelijke dienstverlening te geven. Het kan zijn dat het langer dan gebruikelijk duurt. We hopen op je begrip.

We hebben diverse maatregelen getroffen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Het bewaken van de gezondheid van onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit. Daarom werken we thuis, net als vele Nederlanders.

Als inkomsten wegvallen of dalen als gevolg van de crisis rondom het coronavirus, kunnen wij ons voorstellen dat je tijdelijk extra financiële ruimte nodig hebt. Neem contact op met onze afdeling Bijzonder Beheer om jouw situatie en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via telefoon 088 1470 227.

Terugbellen door Obvion

Je kunt ook via onderstaand formulier je gegevens invullen. Wij bellen je dan terug.

Het is nu erg druk aan de telefoon én we ontvangen veel formulieren om terug te bellen. Wees niet ongerust als het iets langer duurt, we bellen je echt terug! Je hoeft dus géén 2e formulier in te vullen of alsnog zelf te bellen.

  1. Step 1
  2. Step 2
Step 1