Afbeelding-financien-en-hypotheek

Wijzigt je situatie?

Kijk naar wat financieel wél kan, vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Obvion Budgetplanner

Obvion vindt dat je elkaar moet helpen. Ook als het even tegen zit. Als je bijvoorbeeld door een echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid tijdelijk in financiële problemen komt. De Obvion BudgetPlanner kan helpen om weer grip en overzicht in je inkomsten en uitgaven te krijgen.

Wat is de Obvion BudgetPlanner?

De Obvion BudgetPlanner helpt je om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken. Obvion werkt hiervoor samen met de onafhankelijke partij Budgetcoach.nl. Een deskundige medewerker van Budgetcoach.nl is je Obvion BudgetPlanner.

De BudgetPlanner heeft niet alle antwoorden. Maar hij stelt je wel de juiste vragen. In een persoonlijk gesprek bij jou thuis en met je toestemming inventariseert hij je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. De uitkomsten van dit gesprek worden verwerkt in een BudgetPlan.

Mogelijkheden Obvion BudgetPlanner

De Obvion BudgetPlanner verlost je niet van al je financiële zorgen, maar met je eigen BudgetPlan:

  • heb je een volledig overzicht en meer grip op je inkomsten en uitgaven
  • heb je een beter financieel overzicht
  • kun je, indien mogelijk, je schulden beperken en je woning behouden

Bij tijdelijke financiële tegenslag kun je op ons rekenen. Daarom bieden we de Obvion Budgetplanner kosteloos aan. Je moet wel aan enkele voorwaarden voldoen:

Voorwaarden

De Obvion BudgetPlanner kan helpen als je in financiële moeilijkheden dreigt te raken. Bijvoorbeeld door werkloosheid/ arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding. Daarbij zijn je volledige medewerking en het gezamenlijk zoeken naar een passende oplossing bij de BudgetPlanner de voornaamste uitgangspunten. Obvion bekijkt je aanvraag. En beoordeelt vervolgens of de Obvion BudgetPlanner voor jou kan worden ingezet. Zo ja, dan krijg je van ons bericht. En kun je contact opnemen met Budgetcoach.nl voor het maken van een afspraak. Na het bezoek ontvangt Obvion een rapport. Dit rapport wordt met jou besproken.

Aanvragen

Ben je klant van Obvion en denk je na het lezen van deze informatie dat de Bugetplanner iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met ons op via bijzonderbeheer.db@obvion.nl. Dan bespreken we je opties. Je kunt de Obvion BudgetPlanner ook via je adviseur aanvragen. Obvion biedt meer diensten bij tijdelijke betalingsproblemen. Zoals Obvion TijdelijkeVerhuur of de Jobcoach.

Vind een adviseur in de buurt