Afbeelding-financien-en-hypotheek

Wijzigt je situatie?

Kijk naar wat financieel wél kan, vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Ondernemerscoach

Ben je ondernemer en lopen je inkomsten terug? En heb je hierdoor financieel minder ruimte om je hypotheek te betalen? Dan kan het Ondernemerscoach programma voor jou als klant misschien wel een hulpmiddel zijn. Ontdek wat de Ondernemerscoach inhoudt en meld je aan!

Wat is het Ondernemerscoach programma?

Het Ondernemerscoach programma is erop gericht om jouw onderneming weer op de rit te krijgen. Dit kan jouw hulpmiddel zijn zodat je de hypotheeklasten kunt blijven betalen. Het programma bestaat uit twee onderdelen:

  • Ondernemersanalyse – Je vult een Ondernemersscan in. Dit is de basis voor een intake gesprek over belangrijke ondernemersthema’s zoals o.a. business case, organisatie en financiën. Maar ook over jouw competenties om succesvol ondernemer te zijn. Je krijgt een schriftelijke terugkoppeling met een 'go/no go' advies voor het volgende onderdeel.
  • Ondernemer in zwaar weer - Door de Ondernemersscan zijn de belangrijkste ‘zwaar weer’-oorzaken bekend. In dit onderdeel krijg je actieve ondersteuning gericht op resultaat, zodat je de markt weer op kan gaan..

We bieden je dit aan in samenwerking met Right Management, onderdeel van ManpowerGroup. In deze brochure vind je meer informatie over de inhoud van het programma.

Wat betekent Ondernemerscoach programma voor jou?

Het programma biedt praktische handvatten. Door de Ondernemersscan worden de belangrijkste aandachtsgebieden in kaart gebracht. Obvion helpt je graag vooruit door het vergroten van je kansen als ondernemer met behulp van dit programma.

Hoe meld je je aan?

Ben je klant van Obvion en denk je na het lezen van deze informatie dat het Ondernemerscoach programma iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met ons op via preventieteam@obvion.nl. We kijken dan samen of het Ondernemerscoach programma bij jou past.

Past het programma bij jouw verwachtingen en behoeftes? Dan krijg je van ons een aanmeldlink voor Right Management en geven we je informatie over de te volgen stappen. Het Ondernemerscoach programma is voor jou als klant van Obvion kosteloos.

LEESTIP!
Lees meer over onze andere diensten bij betalingsproblemen zoal
s Tijdelijke Verhuur of de Budgetcoach.